BAŞKAN ŞAHİN YİNE SAHADA

Veysi Şahin Başkanlığındaki Midyat Belediyesi çalışmalarına ara vermeden devam ediyor. Vatandaşların talep ve önerilerinin ön planda tutulduğu Midyat Belediyesi, ilçe genelinde altyapı ve üst yapı çalışmalarını titizlikle sürdürerek ilçenin geleceğine yön veriyor. Rutin belediyecilik hizmetlerinin yanı sıra 2022 Yılı Planlaması dahilinde projelerine de devam eden Midyat Belediyesi'nde Başkan Veysi Şahin son olarak AK Parti Midyat İlçe Başkanı Atilla Yarış ile birlikte Muhtar Mehmet Zeki Tuncer'i ziyaret ederek, mahallede devam eden çalışmaları aktardı ve talepleri dinledi. Başkan Şahin temasları ile ilgili yaptığı kısa değerlendirmesinde "AK Belediyecilik olarak hemşehrilerimizin sorunlarıyla dertlenip, çözüme kavuşturma konusunda kararlıyız" dedi.