BAŞKAN ŞAHİN: SEVGİNİN OLDUĞU YERDE ENGEL YOKTUR

Midyat'ta gelişimin mimarı olan ve ilçesinde alt ve üst yapı çalışmaları ile birlikte tarihi okulara ve sosyal projelere verdiğini önem ile her defasında gündeme gelen Belediye Başkanı Veysi Şahin, 3 Aralık Dünya Engelliler Günü ile ilgili sosyal medyadan bir paylaşımda bulundu. İlçesinde dezavantajlı gruplara yönelik projeleri ile de sıkça ismi gündeme gelen Başkan Şahin, mesajında "Sevginin Olduğu Yerde Engel Yoktur. 3 Aralık Dünya Engelliler Günü vesilesiyle engelleri beraber aşacağımız, sevgiyle birbirimize destek olacağımız bir dünya dileğiyle, bütün engelli vatandaşlarımızı sevgi ve muhabbetle selamlıyorum" ifadelerini kullandı. Başkan Şahin'in bu paylaşımı kısa sürede çok sayıda beğeni ve RT aldı.