Başkan Emre talep ve önerileri dinlemeye devam ediyor

Besni sokaklarını makam edinen Belediye Başkanı Eyyüp Mehmet Emre, vatandaş talep ve önerilerini dinlemeye devam ediyor. AK Parti Belediyeciliğinin olmazsa olmazı haline gelen Gönül Belediyeciliği örneğini Besni'de en güzel şekilde yaşatan Başkan Eyyüp Mehmet Emre, yine Besni sokaklarında vatandaşın derdini dinleyerek çözümler üretti. Kurumsal olarak yapılması gereken çalışmalarla ilgili talimatlar veren Başkan Emre, amaçlarının Besni'yi ortak paydada buluşturarak yönetmek olduğunu söyledi. Gezisinde farklı meslek gruplarından esnafla da bir araya gelen Başkan Emre, 'Hayırlı İşler' temennisinde bulunarak esnafın çay ikramına eşlik etti. Kurumsal çalışmalarını vatandaşların talep ve önerilerine göre belirlemeye devam edeceklerini belirten Başkan Emre'nin bu yaklaşımını takdir eden vatandaşlar da Başkan Emre'yi her defasında yanlarında gördüklerini dile getirdiler.