BAŞKAN BAYIK HALKIN TALEPLERİNİ DİNLEDİ

Hilvan'ı ortak paydada buluşturarak tarım ve turizm başta olmak üzere tüm dinamikleri ile birlikte ilçesini kalkındırmayı ilke edinen Başkan Aslan Ali Bayık, gönül belediyeciliğini de elden bırakmıyor. Başkent Ankara'da ilçesinde gerçekleştirmek istediği projeleri için destek arayışlarını sürdüren Başkan Aslan, gelişmelerin her aşamasını vatandaşlarla paylaşmaya devam ediyor. Toplumun her kesimi ile görüşmelerini sürdüren ve Güneydoğu'da Şeffaf Belediyecilik anlayışında örnek gösterilen Başkan Bayık dün yine halkın evi gibi gördüğü makamında vatandaşları ağırladı. Halkın talep ve önerilerini birebir dinleyerek yerel yönetim anlamında çözümler üreten Başkan Bayık, bu tutumuyla yine takdirleri üzerine topladı. Vatandaşların istedikleri saatte kendilerine ulaşabileceğini belirten Başkan Bayık, halka hizmeti odağına alan bir anlayışla yollarına devam edeceklerini söyledi.

Vatandaşlar da kendilerine yönelik yaklaşımından dolayı Başkan Bayık'a teşekkür etti.