BAŞKAN AKSOY'DAN 8 MART MESAJI

Kadınlara ve gençlere yönelik pozitif ayrıcalık tanıyarak bu yönde uygulamalar gerçekleştiren Dargeçit Belediye Başkanı Mehmet Cüneyt Aksoy, 8 Mart Dünya Kadınlar Günü ile ilgili sosyal medya aracılığıyla bir mesaj yayımladı. AK Parti Belediyeciliği'nin örnek adresleri arasında gösterilen Dargeçit'te başarılı uygulamaları ile takdir toplayan isim Mehmet Cüneyt Aksoy, açıklamasında tüm kadınların 8 Mart Dünya Kadınlar Günü'nü kutladı. Dargeçit'te kadınların da dahil olduğu ortak paydada buluşarak ilçenin sorunlarına çözüm arayışında olduklarının altını çizen Başkan Aksoy, mesajında "Dünyamızı güzelleştiren,ülkemize değer katan,dünyamızı daha yaşanabilir hale getiren, genç nesillere ışık tutan, tüm kadınlarımızın, 8 Mart Dünya Kadınlar Günü'nü can-ı gönülden kutluyor, sağlık ve mutluluk diliyorum" ifadelerini kullandı.