ARALIK'TA ÇALIŞMALAR SÜRÜYOR

AK Parti Belediyeciliğinin örnek adreslerinden birisi olan Iğdır Aralık Belediyesi, ilçe genelinde çalışmalarına devam ediyor. İlçede alt yapıdan üst yapıya bir çok alanda yenilikler kazandıran Aralık Belediyesi'nde Başkan Mustafa Güzelkaya yol çalışmalarını yerinde inceleyerek ekiplerden bilgiler aldı. Çalışmaların takipçisi olan ve vatandaşların talep ve önerilerine göre rota belirleyen Aralık Belediye Başkanı Mustafa Güzelkaya, incelemelerinde yol yapım çalışmalarına desteklerinden dolayı Erzurum Büyükşehir Belediyesi yönetimine teşekkür etti.

Başkan Güzelkaya temaslarında yaptığı değerlendirmesinde "Tevazu samimiyet ve gayretle çalışmalarımız devam ediyor. İlçemizin Yarım kalan yolların yapımına başlandı. Erzurum Büyük Şehir Belediyemizin verdiği destekten  dolayı teşekkür ederim" dedi.