AMBULANS DEĞİL ÇÖP KAMYONU

Şanlıurfa'nın Eyyübiye ilçesinde takdir edilecek bir olay yaşandı. Belediyede çöp kamyonu şoförü olarak çalışan Eyüp Yıldız, çöp toplamak için gittiği mahallede bir çocuğun yüksek ateş içerisinde olduğunu öğrendi. Mahalle sakinlerinin araç aradığı sırada başvurduğu çöp kamyonu şoförü Eyüp Yıldız, anneyi ve çocuğu hemen hastaneye yetiştirebileceğini söyledi. Korku içerisindeki anne daha sonra çocuğu ile birlikte çöp kamyonuyla hastaneye yetiştirildi. Çöp kamyonunun hastane acil servisine yaklaştığını gören vatandaşlar kısa süre şaşkınlık yaşarken, aracın acil servis önünde durması ile anne, çocuğunu hemen tedavi için servise götürdü. Vatandaşların takdir ettiği şoför Eyüp Yıldız daha sonra görevine tekrar dönerken, çocuğun tedavisinin devam ettiği öğrenildi.