AK BELEDİYELERDE MEMNUNİYET VAR

Sonar Araştırma Şirketi yeni yıla girmeden büyükşehirlerde gerçekleştirdiği en geniş kapsamlı yerel yönetim performans araştırmasını yayınladı. Buna göre en başarılı 10 Belediye Başkanı Listesinde 5 AK Partili Belediye Başkanı yer aldı. Listedeki AK Partili Belediye Başkanları Listesi Erzurum Mehmet Sekmen, Kocaeli Tahir Büyükakın, Konya Uğur İbrahim Altay, Gaziantep Fatma Şahin ve Şanlıurfa Zeynel Abidin Beyazgül şeklinde sıralandı.

"BAŞKAN BAŞIRILI MI?" DİYE SORULDU

1 Kasım - 27 Aralık tarihinde yapılan ankette vatandaşlara "Yaşadığınız şehirdeki belediye başkanı başarılı mı?" sorusu soruldu. 20 büyükşehrin 7 tanesinde yüz yüze 13'ünde ise telefonla yapılan ankette ilk 10 belirlendi. Anket sonuçlarında AK Partili Belediye Başkanlarının önceki anketlere nazaran daha da memnuniyet yükselttiği gözlemlendi.