ÇOK GÜZEL HAREKETLER BUNLAR

Gaziantep'in Gönül Belediyeciliğindeki adresi Nurdağı'nda Belediye Başkanı Ökkeş Kavak, her defasında vatandaşlarla bir araya gelmeye özen gösteriyor. Vatandaşlardan gelen talep ve öneriler üzerine kurumsal çalışmalarda yön belirleyen Başkan Ökkeş Kavak'ın hafta sonu durağı yine esnaf grupları oldu. Galericiler esnafıyla bir araya gelerek sıkıntıları dinleyen Başkan Kavak, Nurdağı'nın birlik ve beraberlik içerisinde tüm sorunlarını aşabileceğini söyledi.

Bu tür yaklaşımları ile her zaman takdir edilen isim Başkan Ökkeş Kavak ziyareti ile ilgili yaptığı değerlendirmesinde "Bir kenti marka yapan istişare kültürü ve ortak akıldır. Nurdağı'mızın değerli galerici esnaflarıyla bir araya gelerek, yaşadıkları sıkıntılar hususunda talep ve önerilerini dinledik. Allah'ın izniyle bu sıkıntıların giderilmesi için gereken gayreti göstereceğiz" dedi.