BAŞKAN EMRE PERSONELİ İLE BULUŞTU

Adıyaman Besni'de toplumun her kesimi ile görüşmelerini sürdürerek ortak paydada buluşmaya özen gösteren Başkan Eyyüp Mehmet Emre, bu kez belediye personeli ile bir araya geldi. Kurum binasında düzenlenen istişare toplantısında Başkan Emre, tüm birimlerde görev alan personelleri dinledi. Besni Belediyesi olarak vatandaşa hizmetin en iyisini sunabilmek için birlik ve beraberliğe önem verdiklerini belirten Başkan Emre, yaptığı değerlendirmesinde "Çalışma arkadaşlarımızla beraber toplantı düzenleyerek ilçemize daha fazla nasıl hizmet edebiliriz diye fikir alışverişinde bulunduk. Ayrıca çalışma arkadaşlarımızın sorunlarını dinledik" dedi.

Başkan Emre buluşmada personelin vatandaşa yönelik yaklaşımının da duyarlı bir şekilde sürdürülmesini iletti. Vatandaşlardan gelen talep ve önerilerin mutlak suretle değerlendirilmesini ve dönüşler yapılması çağrısında da bulunan Başkan Emre, benzeri buluşmaların önümüzdeki süreçlerde de devam edeceğini belirtti.